Triggerpunkt massage

Billede af en person, der modtager triggerpunkt massage. Terapeuten anvender præcise trykpunkter på musklerne for at lindre spændinger og muskelknuder.

Vi har mange års erfaring med triggerpunkt massage

Vores professionelle og venlige behandlere hjælper dig med dine triggerpunkter. Alle behandlere har over fem års erfaring og er RAB godkendt.

Nedenfor kan du se, hvad der aktiverer et triggerpunkt

Check tegn

GENTAGENDE BEVÆGELSER

Check tegn

OVERBELASTNING AF MUSKLEN

Check tegn

FORKERT BRUG AF MUSKLEN

Check tegn

HÅRDT FYSISK ARBEJDE

Billede af triggerpunkt massage, der lindrer spændinger og muskelknuder ved præcist tryk på musklerne.

Hvad er et triggerpunkt?

Et triggerpunkt er et trykpunkt i musklen og beskrives som et ømt punkt, som opleves med udstråling væk fra punktet. Et triggerpunkt kan opstå, hvis du bruger musklen meget i forbindelse med idræt eller fysisk arbejde. Det er dog almindeligt, at de triggerpunkter kommer sig hurtigt og går i sig selv igen.

Fordele ved triggerpunkt behandling

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage. Der findes mange triggerpunkter i vores muskler og mange flere i hver muskel.

Hvorfor vælge en triggerpunkt behandling?

Triggerpunkt massage er en effektiv måde at lindre dine spændinger på. Ved tryk og massage vil behandleren arbejde dybt i muskulaturen og få løsnet op for dine spændinger. Nedenfor kan du se,  hvilke ømheder triggerpunkt massage hjælper imod.

Check tegn

HOLD I NAKKEN

Check tegn

SMERTER I SKULDEREN

Check tegn

ØMME BENMUSKLER

Check tegn

RYGSMERTER

Check tegn

LÆNDESMERTER

Check tegn

ONDT I BALLEN

Vores klinik er RAB godkendt

Alle behandlere hos Massage Experterne er registrerede alternative behandlere (RAB) og har over fem års erfaring. Hos os er du sikker på, at få en behandler med høj faglighed og ekspertise. Som registreret alternativ behandler (RAB) er det afgørende, at både klinikken og behandleren opfylder de omfattende krav, der er fastsat af Sundhedsstyrelsen. Disse krav er indført med henblik på at sikre din tryghed som klient. RAB-ordningen fungerer som en garanti for patientsikkerhed.

Hvordan opstår et triggerpunkt?

Det kan være, du sidder meget ved en computer eller udfører gentagne bevægelser i længere tid ad gangen. Dette gælder også, hvis du dyrker sport, har et arbejde med fysisk belastning eller står i dårlige positioner i løbet af dagen. Dette kan føre til ubehag i nakken, benene, ryggen, lænden, balderne eller skuldrene. Når bevægelser gentages, får triggerpunkter ikke mulighed for at restituere, før bevægelsen gentages igen. Aktive triggerpunkter opstår normalt som følge af gentagne eller forkerte bevægelser, hvilket resulterer i smerte eller ubehag. Et aktivt triggerpunkt kan ofte føles som en strålende fornemmelse, der udspringer fra det berørte område. Selvom naturen af et triggerpunkt ikke er fuldstændig klarlagt, er det almindeligt accepteret, at det udgør et lokalt traume i en muskel. Spænding og smerte koncentrerer sig omkring det område af musklen, hvor nervepåvirkningen er størst. Triggerpunktbehandling kan løsne op for de traumer, der kan opstå.

Lindring af smerte

Ved tryk på et triggerpunkt kan man i de fleste tilfælde opleve en forløsning og lindring i den ømme muskel med det samme. Vi vil typisk holde et tryk i triggerpunktet afhængig af, hvor slemt det står til. I alle muskler sidder der minimum et triggerpunkt. Typisk i de store muskler kan der sidde to eller flere. Det er dog ikke alle triggerpunkter, der er aktive og vil derfor ikke være ømme. Hvis et triggerpunkt er ømt, kalder vi det et aktivt triggerpunkt. Ved triggerpunktbehandling kan du opleve en udstråling fra trykpunktet, hvilket er helt normalt. Det betyder, at vi har fat i det rigtige sted. Det er dog altid vigtigt, at vi har en dialog om trykkets hårdhed. Hvis du oplever ubehag ved trykket, er det vigtigt at sige det til behandleren.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler