Musearm

Billede af en massageterapeut, der behandler musearm gennem massage.

Musearm massagebehandling

Behandlere hos Massage Experterne har arbejdet med musearm i over 20 år og har den erfaring, du har brug for.

Typiske symptomer ved musearm

Musearm kan være en langvarig tilstand, og det er vigtigt at få gjort noget ved det, så snart man oplever smerte eller irritationen. Symptomer kan være mange, men musearm er en betegnelse for de mange forskellige overbelastningsskader, som forårsager følgende symptomer.

Cirkel dot

ONDT PÅ OVERSIDEN AF UNDERARMEN

Cirkel dot

SMERTER I UNDERARM OG HÅNDLED

Cirkel dot

SMERTER I UNDERARM VED LØFT

Cirkel dot

FØLEFORSTYRRELSE ELLER NEDSAT GRIBEFUNKTION

Behandling af musearm gennem massage.

Hvad er musearm?

Musearm kan eksempelvis opstå ved gentagende bevægelser såsom computerarbejde, hvor man arbejder med mus og tastatur og laver gentagende bevægelser over en lang periode. Ved gentagende bevægelser overbelaster du muskulaturen, og der kan opstå en afklemning af en nerve eller en betændelsestilstand i en senetilhæftning.

Hvorfor får du musearm?

Tilstanden kan komme af mange forkellige ting. Det, der er gennemgående for musearm er, at man laver gentagende bevægelser. Det kan være en fordel at ændre sine siddepositioner, så armen og fingrene bliver brugt i forskellige vinkler. For at forhindre musearm kan du have forskellige mus, som du skifter imellem for at netop veksle i siddepositioner. Se nedenfor, hvilke ergonomiske tiltag du kan gøre for at forbedre din generelle arbejdsstilling.

Ergonomiske tiltag

Hvis du oplever problemer i forbindelse med computerarbejde, har vi her nogle forslag til ergonomiske tiltag, som du selv kan gøre.

Justerbar kontorstol og arbejdsbord

Ændre arbejdstilling periodevis

Skift mellem stå- og siddeposition

Have forskellige mus, som du kan skifte imellem

Støtte under håndledet ved brug af tastatur

Musemåtte med støtte til håndleddet

Anvend tastaturgenveje i stedet for musen

Massage hjælper dig igennem dine smerter

Massagebehandling er en effektiv måde at forkorte og lindre dine smerter. I tæt samarbejde med dig, kan massage medføre betydelige forbedringer. For at forbedre en musearm er det vigtigt at ændre de gentagende bevægelser og supplere med massagebehandling. Du kan oftest allerede efter første behandling mærke en lindring. Der kan dog nogle gange være behov for flere behandlinger, før en mærkbar forbedring i tilstand. Ved aktivt at anvende vores ergonomiske anbefalinger på arbejdspladsen vil du opleve hurtigere resultater.

Hvorfor får man musearm?

Vores kroppe er designet til dynamisk bevægelse, hvor musklerne trækker sig sammen og slapper af igen. Dette sker naturligt, når vi udfører fysisk arbejde, hvilket fremmer blodcirkulationen og hjælper med at udskille affaldsstoffer samt forsyne muskler og celler med frisk ilt. I moderne tider tilbringer mange af os imidlertid lang tid foran computere eller i stillesiddende arbejde. Dette kan føre til en dag med minimal dynamisk bevægelse, hvilket begrænser ilttilførslen og affaldsudskillelsen i musklerne.

Hvis denne situation fortsætter over en længere periode, kan det resultere i betændelsestilstande i senetilhæftningerne, afklemning af nerver, myoser eller generelt spændte muskler. Især for dem, der arbejder ved en computer i lange perioder, er risikoen for at udvikle musearm betydelig. Musearm er en bred betegnelse, der kan omfatte smerter i skulder, nakke, arm og håndled

Massagebehandling hjælper med at løsne muskulaturen og forbedrer blodtilførslen til musklerne, hvilket bidrager til at fjerne affaldsstoffer.

information ikon

Vælg fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massageform og den, de fleste kender som almindelig massage. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømhed og smerter. Det er en massageform, hvor vi tager fat for at komme ned i muskulaturen og løsner op for din musearm. Lige meget, hvilken behandling du vælger, tager vi altid en snak med dig inden for at finde den behandling, der passer dig bedst, så vi kan får gjort noget ved din musearm, alt efter om den sidder som skulder- nakke, -albue, eller -håndledssmerter.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler