Hold i nakken

behandler hold i nakken gennem massage.

Professionel behandling mod hold i nakken

Lad Massage Experterne hjælpe dig med at løsne op med en massagebehandling.

Symptomer på hold i nakken

Nedenfor finder du nogle af de symptomer, der findes for hold i nakken. Der er mange forskellige symptomer og derfor ikke alle er skrevet her.
Mange oplever hold i nakken forskelligt, men vi har valgt at fokusere på det mest typiske symptombillede.

NAKKESTIVHED ELLER TVANGSDREJNING AF NAKKEN

HOVEDPINE

NAKKEØMHED

SMERTER FRA NAKKEN, SOM STÅLER UD TIL SKULDER, ARM ELLER RYG

Billede af en massageterapeut, der behandler hold i nakken gennem massage.

Hvad er hold i nakken?

Hold i nakken opleves som stivhed, ømhed og generel ubehagelighed. Dette ubehag er ofte koncentreret omkring nakken og skuldrene og kan føre til hovedpine samt en følelse af tyngde i hovedet. Det er vigtigt at bemærke, at hold i nakken ikke udgør en sundhedsrisiko. Tilstanden vil normalt forsvinde af sig selv over tid, men massage kan fremskynde helingsprocessen, hvilket kan resultere i kortere tid med smerter.

Hvorfor får du hold i nakken?

Hold i nakken opstår typisk om morgenen efter en nats søvn, hvor man måske har ligget i en ubekvem position. Efter en behandling vil du kunne mærke en lindring af spændingerne samt en forbedret fleksibilitet. Det er dog vigtigt at bemærke, at fuldstændig lindring muligvis ikke opnås efter en enkelt behandling.

Årsagen til hold i nakken er ikke fuldstændigt klarlagt og er derfor forbundet med vis usikkerhed. En mulig årsag kan være muskelkramper, hvor muskulaturen strammer og låser sig fast. Hyppigst opstår det, når man vågner efter at have ligget i en skæv position. Fysisk aktivitet, såsom pludselige bevægelser eller overstrækning af nakken, kan også udløse det, hvor musklerne reagerer ved at krampe og begrænse bevægeligheden. Normalt vil der være en gradvis forbedring inden for 4-6 dage, og de fleste vil opleve fuld bedring inden for 10-14 dage.

Mennesker i aldersgruppen 15-30 år er mest tilbøjelige til at opleve dette. Hvis du har en stillesiddende arbejdsstilling og lider af nakkesmerter, kan du have større risiko for at få hold i nakken.

Vi har mere end 20 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 20 år arbejdet med hold i nakken og med gode resultater. En massagebehandling vil i de fleste tilfælde give en lettelse i spændingen lige efter behandlingen. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Hold i nakken rammer oftest personer som har ondt i nakken i forvejen. Derfor anbefaler vi at lave et forløb, så du kan får behandlet dine nakkesmerter. Ved at massere din nakke på den rigtige måde kan vi lindre dine nakkesmerter, skuldersmerter, nakkehold. Vent ikke for længe med at booke din massage tid. Få gjort noget ved dine nakkesmerter med det samme med vores behandling.

Vælg rigtigt første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentligt finansierede sundhedsvæsen. RAB-ordningen fungerer som en garanti for patientsikkerhed.

information ikon

Vælg fysiurgisk massage

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og skaden dermed afhjælpes. Massagebehandling mod hold i nakken er en god investering i din velvære.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler