Iskiassmerter

Billede af en massageterapeut, der udfører massage for at lindre iskiassmerter.

Vi hjælper dig af med dine iskiassmerter

Få hjælp til dine iskiassmerter hos rutinerede behandlere med over 20 års erfaring inden for fysiurgisk massage.

Typiske symptomer ved iskias smerter

De nedenfor nævnte symptomer kan også skyldes andre lændeproblemer. Derfor undersøger vi dig altid grundigt inden behandling. Søg læge, hvis du oplever vandladningsbesvær, ufrivillig afføring, følelsesløshed i ridebuksområdet eller omkring anus, nedsat muskelkraft i ben eller fødder eller, hvis dine smerter er opstået ved fald eller slag, og du oplever stærke rygsmerter.

SMERTER I BALLEN

STRÅLENDE SMERTER I BAGDEL

SMERTER I LÆNDEN

Cirkel dot

STRÅLENDE SMERTER I UNDERBEN

STRÅLENDE SMERTER I BAGLÅR

SMERTER I BENET

Billede af en massageterapeut, der behandler iskiassmerter gennem massage

Hvad er iskiassmerter?

Iskiasnerven er den største nerve i kroppen. Iskiasnerven løber fra lænden og bækken og videre ned til bagsiden af hvert ben. Iskiassmerter kan være utroligt smertefulde, og rygsmerterne kan stråle ned i ballen, bagdel, lænd, underben og baglår. Strålingen kommer, fordi de store ballemuskler bliver for spændte, og iskiasnerven bliver afklemt.

Hvorfor får du iskiassmerter?

Smerterne starter oftest i lænden og vil over tid uden behandling begynde at stråle ned i benet eller gå væk af sig selv. Iskiassmerter opstår tit ved overbelastning eller ved gentagende bevægelser. Hvis du har et hårdt fysisk arbejde, og du udøver mange løft i løbet af dagen, kan du opleve en overbelastning af lændemusklerne, som påvirker iskiasnerven. Hvis du har et stillesiddende job og sidder i samme position i længere tid, får lændemusklerne svært ved at udskille affaldstoffer og dermed tilført frisk ilt og næring. Dette påvirker dine lændemuskler og kan derved påvirke din iskiasnerve og resultere i rygsmerter.

Vi har mere end 20 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 20 år arbejdet med iskiassmerter med gode resultater. I de fleste tilfælde går iskiassmerten væk med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere iskiassmerter på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter i ballen, bagdel, lænd, underben eller baglår. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine iskias-og rygsmerter med det samme.

Vælg fysiurgisk- eller triggerpunktmassage

Lige meget, hvilken type behandling du vælger, finder vi ud af sammen, hvad der passer bedst til dig.

information ikon

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er den mest anerkendte form for massage og er kendt af de fleste som almindelig massage. Den fysiurgiske massage er en behandling, der går dybt ned i musklerne ved hjælp af tryk og strøg for effektivt at lindre ømhed og smerter. Det er en massageform, hvor vi aktivt arbejder med at komme ned i musklerne og løsne op for dine ryg- og iskiassmerter.

information ikon

Triggerpunkt massage

Triggerpunktmassage er en mere intensiv form for massagebehandling, hvor vi ved hjælp af strøg og tryk effektivt arbejder os ned i muskulaturen for at løsne op for spændingerne.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler