Rygsmerter

behandler rygsmerter gennem massage.

Vi hjælper dig med dine rygsmerter

Billede af en massageterapeut, der behandler rygsmerter gennem massage.

Hvad er rygsmerter?

80% af alle danskere har oplevet at have rygsmerter i større eller mindre grad. I omkring 90% af tilfældene er smerterne ufarlige, og er hverken et tegn på sygdom eller skade. I ca 50% af dem, der får rygsmerter, kommer smerterne igen uden, at der er tegn på sygdom eller skader. Smerter kan strække sig over lange perioder, men det behøver ikke at være ensbetydende med, at der er noget alvorligt galt, og i langt de fleste tilfælde vil smerterne forsvinde af sig selv. Det skal dog siges, at man ikke skal undervurdere sine smerter. Det er kroppens signal til dig om, at her er noget, du skal være opmærksom på. Rygsmerter er en bred betegnelse og kan være mange ting.

Hvorfor får man rygsmerter?

Rygsmerter kan komme af mange årsager. Nedenfor er listet de hyppigste grunde.

INAKTIVITET OVER EN LÆNGERE PERIODE

DÅRLIG FYSISK FORM

TUNGE LØFT, SOM GIVER SMERTER I LÆNDEN

ENSIDIGT ARBEJDE F.EKS. COMPUTERARBEJDE

PSYKISK BELASTNING SOM STRESS, DEPRESSION ELLER ANGST

Det afgørende for at lindre eller forebygge rygsmerter er at opretholde god fysisk form. Hvis smerter opstår, er det vigtigt at forblive aktiv og undgå at være sengeliggende. For at fremskynde helingsprocessen er det bedst at opretholde ens daglige rutiner så vidt muligt. I visse tilfælde kan smerterne være så intense, at hvile i sengen er nødvendigt. Så snart det er muligt, bør man dog komme op og bevæge sig, og strække ryggen i forsigtige yderpositioner – dog uden at overskride smertegrænsen. Ryggen er yderst robust og beregnet til bevægelse, så frygt ikke for at bruge den.

Rygsmerter massage

Når man lider af rygsmerter, overvejer mange at få massagebehandling, da massage har vist sig at have en gavnlig virkning på smertelindring. Hos Massage Experterne besidder vi den nødvendige uddannelse og erfaring til at håndtere dine rygsmerter. Uanset om det er lændesmerter eller en nerve, der har forårsaget ubehag i lænden, kan massagebehandling for rygsmerter have en lindrende effekt. Dog, hvis du oplever nedenstående symptomer, bør du søge lægehjælp inden massagebehandling.

Haft ufrivilligt vægttab eller føler dig generelt syg

Smerterne er stærke og du har ikke tilstrækkelig effekt af smertestillende tabletter eller ved aflastning af ryggen

Hvis du føler dig utryg ved, hvad det kan være

Problemer med vandladningen og/eller bliver følelsesløs i skridtet. Dette kan skyldes en stor prolaps, som skal opereres indenfor 24 timer og således kræver akut indlæggelse

Man har nedsat muskelkraft i benene

Nedenfor kan du se, hvad rygsmerter typisk skyldes

DISKUSPROLAPS

FORKERT ARBEJDSTILLING

AKUT HOLD I LÆNDEN

SAMMENFALD I RYGGEN

HEKSESKUD

LOW BACK PAIN

LUMBAGO

DÅRLIG KROPSHOLDNING

FACETSYNDROM

MYOSER

Over 20 års erfaring med rygsmerter

Massage Experterne har i over 20 år arbejdet med rygproblemer. Vi har haft over 500 klienter med ondt i ryggen i vores hænder og behandlet med stor effektivitet. Det er vigtigt, når man arbejder med rygsmerter, at man forstår, hvorfor og hvordan det kommer. Vi bruger altid tid til at sætte os ind i vores klienters problemstilling og tager en snak om, hvordan vi griber dig an.

Når du har modtaget behandling, vil du opleve en lettelse i ryggen og allerede efter første behandling vil nogle opleve en længerevarende smertelindring. Man skal være opmærksom på, at i meget sjældne tilfælde kan nogle opleve en forværring af rygsmerterne. Forværringen aftager i løbet af nogle timer og rygsmerterne forsvinder i de fleste tilfælde. Det er også vigtigt at påpege, at nogle personer kan have så spændte muskler, at reaktionen på tryk kan være intens. I sådanne tilfælde anbefales det at følge et behandlingsforløb over flere sessioner for gradvist at aflaste de spændte muskler.

Vælg fysiurgisk- eller triggerpunktmassage

Lige meget, hvilken type behandling du vælger, finder vi ud af sammen, hvad der passer bedst til dig.

information ikon

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er den mest anerkendte form for massage og er kendt af de fleste som almindelig massage. Den fysiurgiske massage er en behandling, der går dybt ned i musklerne ved hjælp af tryk og strøg for effektivt at lindre ømhed og smerter. Det er en massageform, hvor vi aktivt arbejder med at komme ned i musklerne og løsne op for dine rygsmerter.

information ikon

Triggerpunkt massage

Triggerpunktmassage er en mere intensiv form for massagebehandling, hvor vi ved hjælp af strøg og tryk effektivt arbejder os ned i muskulaturen for at løsne op omkring ryggen.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler