Studierabat

Massage af person hos Massage Experterne

Studierabat 13% på massage

Massage Experterne giver studierabat på alle massagebehandlinger. Vi glæder os til at se dig, så vi kan få gjort noget ved dine smerter.

Massage studierabat i hjertet af Frederiksberg

Som studerende giver Massage Experterne dig 13% i studierabat på alle massagebehandlinger. Hvad enten du har ondt i nakke, skuldre, ben, arme eller lider af spændingshovedpine, så kan vi hos Massage Experterne hjælpe dig af med ømheder og smerter. Massage Experterne ligger i hjertet af Frederiksberg ca. 5 minutters gang fra CBS. Vi modtager mange klienter fra CBS og andre uddannelsesinstitutioner. Studerende har stor glæde af massagebehandling, da studerende til tider har stressede perioder og sidder stille lang tid af gangen. Som ung kan muskelspændinger komme pludseligt, uden at man før har oplevet problemer. Det kan derfor være intimiderende for ens hverdag at opleve smerter, som varer ved. Her kan Massage Experterne hjælpe dig med at lindre dine smerter og spændinger. Udnyt derfor din massage studierabat og lad os få gjort noget ved dine spændinger.

Behandlinger, vi tilbyder

FYSIURGISK MASSAGE

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjulpet.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Hos Massage Experterne tilpasser vi vores tilgang til din specifikke tilstand eller skade, så du kan få den bedst mulige behandling.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage.

Læs mere

GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditetsmassage er en beroligende behandling, der lindrer ved at løsne dine tanker og massere spændte muskler. Hos Massage Experterne er både du og dit barn altid i trygge hænder. Alle behandlere er registrerede alternative behandlere, hvilket sikrer, at vores uddannelse er i orden.

Læs mere

Studerende har brug for massage - udnyt din studierabat

Som en hårdtarbejdende studerende tilbringer man ofte mange timer siddende foran computeren eller nedsænket i bøger under forelæsninger og lignende. Dette stillesiddende arbejde kan ofte resultere i fysiske ubehag. Dette forekommer især i perioder med høj arbejdsbelastning eller tæt på eksamenstid.

Når studerende besøger os, bemærker vi ofte, at de har haft perioder med intermitterende hovedpine. Det er vigtigt at tage hånd om muskulaturen omkring nakke og skuldre, inden symptomerne bliver alvorlige. Vores ekspertise hos Massage Experterne ligger i at lindre spændingshovedpine. Det er afgørende at forstå, at vedvarende resultat kræver flere behandlinger. Udnyt din studierabat på 13% og tag det første skridt ved at booke en tid samt medbringe dit studiekort for at opnå din rabat på massagen. Vi ser frem til at byde dig velkommen, så vi sammen kan lindre dine smerter.

Vores klinik er RAB godkendt

Alle behandlere hos Massage Experterne har over fem års erfaring. Hos os er du sikker på at få en behandler med høj faglighed og ekspertise. Som RAB er det afgørende, at både klinikken og behandleren opfylder de omfattende krav, der er fastsat af Sundhedsstyrelsen. RAB-ordningen fungerer som en garanti for patientsikkerhed.

Vælg den rigtige behandler første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed udenfor det offentligt finansierede sundhedsvæsen.

Betingelser

  • Studiekort skal medbringes.
  • Tilbuddet gælder ikke klippekort.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler