Spændingshovedpine

behandler spændingshovedpine gennem massage.

Vi hjælper dig med din spændingshovedpine

Spændingshovedpine massage

Spændinghovedpine massage har en god effekt for at løsne op i muskulaturen i nakken og i musklerne, der hæfter på kraniekanten, hvor spændinger i muskler kan fører til spændingshovedpine. Der er forskellige årsager til spændingshovedpine. Nedenfor kan du se, hvad det kan skyldes.

DÅRLIG KROPSHOLDNING

FORKERT ARBEJDSTILLING

ENSIDIG FYSISK BELASTNING

LIDT ELLER INGEN MOTION

DÅRLIGE MAD VANER

STRESS

DÅRLIG NATTESØVN

TANDSKÆREN

Billede af en massageterapeut, der behandler spændingshovedpine gennem massage

Hvad er spændingshovedpine?

Spændingshovedpine er den mest almindelige hovedpine. 70 procent af befolkningen oplever på et tidspunkt i deres liv at have denne form for hovedpine. Den er godartet og skyldes ofte forkert arbejdstilling, dårlig søvn, ensidig fysisk belastning eller psykisk belastning.

Hvorfor får man spændingshovedpine?

Spændinghovedpine kommer ofte fra de muskler, der hæfter på kraniekanten og mærkes i baghovedet. Når musklerne, der hæfter til kraniekanten, er spændte, kan det resultere i spændingshovedpine. Ømme og smertefulde muskler i skuldre og nakke kan også bidrage til spændingshovedpine, hvis der ikke bliver gjort noget ved ømheden i disse områder.

Symptomer ved spændingshovedpine

Spændingshovedpine opleves oftest som et bånd rundt om hovedet. Nedenfor beskrives nogle symptomer på spændingshovedpine.

Cirkel dot

SMERTER I NAKKEN

Cirkel dot

SMERTER I SKULDRE

Cirkel dot

SPÆNDINGER I BAGHOVEDET ELLER KRANIEKANTEN

Cirkel dot

STRAMT BÅND OMKRING HOVEDET

Cirkel dot

SMERTER I PANDEN ELLER BAG ØJNE

Cirkel dot

Lys-og lyd følsomhed

Spændinger, som starter ved skulderen, bevæger sig op mod hovedet og i panden eller på siden af hovedet, ofte resulterende i hovedpine. Symptomer ved spændinghovedpine har en trykkende eller dunkende smerte, som kan være af mild til moderat karakter. Let strækning kan nogle gange give en vis lettelse. Motion kan bidrage til at lindre spændingshovedpine, og det anbefales at kombinere massagebehandling med fysisk aktivitet. Det er derudover vigtigt at ændre de underliggende årsager, som giver hovedpinen. Det kan være dårlig arbejdstilling, stress eller dårlige madvaner.

Over 20 års erfaring med spændingshovedpine

I mere end 20 år har Massage Experterne specialiseret sig i behandling af spændingshovedpine gennem massage. Vi har arbejdet med over 500 klienter, der har lidt af spændingshovedpine, og opnået meget tilfredsstillende resultater. Når det kommer til behandling af spændingshovedpine, er det afgørende at forstå årsagerne bag og hvordan det udvikler sig. Vi dedikerer altid tid til at forstå vores klienters situation og indgår i en dialog om den bedste tilgang til behandlingen.

Efter en behandling vil du opleve en lindring i hovedet, og nogle klienter kan allerede efter den første session mærke en vedvarende forbedring. Det skal bemærkes, at i sjældne tilfælde kan der opstå en midlertidig forværring af hovedpinen, som normalt aftager i løbet af få timer. Det er også vigtigt at påpege, at nogle personer kan have så spændte muskler, at reaktionen på tryk kan være intens. I sådanne tilfælde anbefales det at følge et behandlingsforløb over flere sessioner for gradvist at aflaste de spændte muskler.

Se, hvilken type hovedpine, du lider af.

4 typer af hovedpine - 2 typer af Spænding, migræne og klynge

Hvad kan massage hjælpe dig med?

En massør vil primært arbejde intensivt med skuldre og nakkemuskulaturen, men vil også arbejde på muskulaturen tæt på halsen, hvor tyggemusklerne sidder. Massøren vil behandle muskulaturen, så der kan skabes en god blodgennemstrømning til muskulaturen, der hæfter på kraniekanten. Ved behandling med fysiurgisk massage vil vi ofte bruge tryk, fordi det er en meget effektivt måde at lindre dine smerter. Al behandling forgår i kommunikation med klienten, så hårdheden af massagen bliver tilpasset lige netop dig.

Vælg rigtigt første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve, at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentligt finansierede sundhedsvæsen. RAB-ordningen fungerer som en garanti for patientsikkerhed.

information ikon

Vælg fysiurgisk massage

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og skaden afhjælpes. Ved hjælp af fysiurgisk massage kan vi opnå tilfredsstillende lindring af din spændingshovedpine.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler