Gavekort

Massage gavekort til person

Gavekort til massage

Overrask dine nærmeste med en gave, som virkelig gør en forskel. Et gavekort er en af de mest foretrukne gaveidéer, da det er nemt og kan bruges af de fleste. Giv det i fødselsdagsgave, julegave eller adventsgave. Gavekort til massage er den perfekte gave til den du holder af.

Online gavekort -
hurtigt og nemt

Gennem vores brugervenlige online bestillingssystem kan du hurtigt og nemt købe dit gavekort. Du vælger selv om du vil printe gavekortet eller sende det direkte til modtageren. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og få det printet af os. Du vælger selv beløb og behandling til gavekortet.

Fysiurgisk massage - Den mest anerkende massageform og den, de fleste kender som almindelig massage.
Triggerpunkt massage - En effektiv måde at lindre spændinger på. En hård og dybdegående behandling som afhjælper skader og skavanker.
Gravidmassage - Aflastende behandling, der hjælper mod smerter fra de ekstra kilo på kroppen.
Sportsmassage - Her arbejder vi mere koncentreret på de belastede muskler.
Massage gavekort

Hvorfor skal du vælge et massage gavekort fra Massage Experterne

Med et massage gavekort fra Massage Experterne er du sikker på at vælge rigtigt første gang. Når du søger efter gavekort til massage, vil du opleve, at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en klinik, som er registreret alternativ behandler (RAB).

REGISRERET BEHANDLER

ERFARENT TEAM

MODERNE OG FLOT KLINIK

En sikker gave, hver gang

Skal du købe en gave til en du holder af til jul, som adventsgave, fødselsdag, firmagave eller synes du, at en du har kær, fortjener at blive opvartet? Så er du kommet til det rette sted. Bestil online gavekort til massage. Det bliver ikke nemmere, og er en sikker vinder, hver gang. Det kan ofte være en udfordring og en større øvelse, at finde den rigtige gave til den rette lejlighed, hvorfor vi nu giver dig muligheden for at købe et gavekort til massage. Vi tilbyder gavekort til graviditetsmassage, fysiurgisk massage, triggerpunktmassage og sportsmassage. Det eneste du skal gøre er at trykke på Køb Gavekort og indtaste det beløb, du har lyst til at give. Her kan du vælge at sende det til din egen mail og selv printe det ud eller sende gavekortet direkte til modtageren. Du er også altid velkommen til at ringe til os, så vi kan aftale, at du kommer forbi og køber gavekortet i klinikken.

Massage Experterne er et team af behandlere som befinder sig på Frederiksberg massageklinik

Hos os er du i trygge hænder

"Et gavekort fra Massage Experterne er en sikker investering. Vores uddannede og certificerede massører står klar med ekspert behandlinger og rådgivning."

Steffen Sunwell

Har du allerede et gavekort?

Når du booker din tid i vores online bookingsystem, skal du indtaste det otte-cifret nummer, som står på dit massage gavekort. Gavekortet fratrækkes prisen. Hvis du ikke har brugt hele beløbet, vil det blive gemt til næste behandling. Vælger du en dyrere behandling, betaler du differencen efter behandlingen. Hvis du ringer og booker en tid, skal vi bruge det otte-cifret nummer, der er på massage gavekortet.

Betingelser

  • Gavekortet kan bruges alle ugens dage uden tillæg og er gyldigt i 36 måneder fra udstedelsesdatoen.
  • Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.
  • Gavekortet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.
  • Ved mistet kort gives der ikke kompensation.
  • Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler