Massage job

Massage job

Bliv massør hos Massage Experterne

Kunne du tænke dig et massør job, hvor du gør en forskel for andre mennesker?

Fuldtids massør

Vi søger en engageret og kvalificeret fuldtids massør til vores team.

Fysiurgisk massør

Som fysiurgisk massør vil du have en unik mulighed for at hjælpe andre mennesker med at lindre smerter, forbedre deres mobilitet og øge deres generelle velbefindende. Ved at anvende specialiserede teknikker og dybdegående viden om muskler, led og bindevæv vil du være i stand til at tilpasse behandlinger til den enkelte patients behov.

Ansøg nu

Sportsmassør

Som sportsmassør forventes du at være specialiseret i at behandle og forebygge sportsrelaterede skader og muskelspændinger. Du har en grundig forståelse for anatomi, biomekanik og fysiologi, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dine behandlinger til de unikke behov hos hver enkelt atlet.

Ansøg nu
Massage af person på jobbet

Lad os høre fra dig

Hos Massage Experterne bestræber vi os på, at give Frederiksbergs bedste massagebehandling. Derfor søger vi massagebehandlere, der brænder for at hjælpe andre. Kunne du tænke dig at arbejde selvstændigt, styre din egen kalender og have frihed under ansvar? Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at udfylde formularen eller send en mail til info@massageexperterne.dk. Hos os styrer du selv din dag. Hvis du er under uddannelse, hører vi også meget gerne fra dig.

Lidt om os

Massage Experterne ligger i hjertet af Frederiksberg, blot 5 minutters gang fra Frederiksberg Metro station. Klinikken ligger på Sankt Nikolaj Vej, som er en sidegade til Falkoner Allé. Vi stræber efter stærkt sammenhold og et fremragende arbejdsmiljø med fokus på personling udvikling. Massage Experterne har eksisteret i 12 år og har nu fået vokseværk. Vi er flyttet i vores nye lokaler for 4 år siden og er nu klar til at udvide vores team af dygtige behandlere. Vi har et knivskarpt koncept som du kan glæde dig til at blive en del af. Hos os vil du opleve en god stemning, og at vi hjælper hinanden, når tingene spidser til. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad vi kan tilbyde

Massage Experterne er et lille sammentømret team, som behandler private såvel som virksomheder gennem firmaordninger, hvor vi behandler i diverse virksomheder. Vi sørger for alt, hvad du skal bruge inklusiv markedsføring, så du får en fuldt booket kalender.

GOD LØN

FULD FLEKSIBILITET

EGEN KALENDER

MINIMUM ADMINISTRATION

GODT SAMMENHOLD

MARKEDSFØRING

Hvad vi forventer af dig

Vi forventer, at du er uddannet massør og brænder for at hjælpe andre. Hvis du er momsfritaget, er det et kæmpe plus. Har du udfordringer med andre administrative opgaver, løser vi dem sammen. Vi forventer, at du giver den bedste kundeoplevelse, som vores klienter nogensinde har prøvet. Når du tager imod en klient, skal de ikke være i tvivl om, at de er kommet til Frederiksbergs sødeste og bedste massagebehandlere. Du skal være god til at snakke med klienterne både før og efter behandling. Vi arbejder sammen med de sødeste og bedste klienter så det forventer vi også af dig.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler