Nakkesmerter

Billede af en massageterapeut, der udfører massage på nakken for at lindre nakkesmerter.

Vi afhjælper dine nakkesmerter

Mærk forskellen hos en professionel behandler, som er registreret alternativ behandler (RAB) - din sikkerhed for ordentligt uddannede massagebehandlere.

Fordele ved massage mod nakkesmerter

Hos Massage Experterne får du dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer dybt ned i din nakkemuskulatur og løsner op for dine spændinger. Om du vælger triggerpunktmassage eller vores populære fysiurgiske massage, så skræddersyer vi altid behandlingen, så den passer til dig.

Check tegn

LØSNER OP FOR NAKKEMUSKLERNE

Check tegn

AFHJÆLPER SPÆNDINGSHOVEDPINE

Check tegn

ØGER BLODTILFØRELSE

Check tegn

FOREBYGGER HOLD I NAKKEN

Behandler nakkesmerter gennem massage.

Hvorfor vælge Massage Experterne

Hos Massage Experterne er du sikker på at få en god og fagligt stærk behandler. Alle behandlere hos Massage Experterne er registrerede alternative behandlere (RAB). Dette er en beskyttet titel, som lever op til Sundhedstyrelsens krav om viden og uddannelse.

Årsager til ondt i nakken

Typiske årsager til ondt i nakken eller stivhed i nakken er overbelastning af dine nakkemuskler, - sener eller -ledbånd. Nakkesmerter opstår ved langvarig skæv belastning, såsom at sove med hovedet i en forkert stilling, arbejde i samme eller forkert stilling over længere periode.

Typiske symptomer på nakkesmerter

Nakkesmerter er en almindelig tilstand, som mange vil opleve på et tidspunkt af sit liv. Nogle oplever det ofte og døjer med det i lange perioder, mens andre oplever det sjældent og ikke er ligeså påvirket af det i deres hverdag. Nedenfor kan du se de typiske symptomer på nakkesmerter.

Cirkel dot

Ømhed og stivhed nakken

Cirkel dot

Smerter i nakken og øverste del af skuldrene

Cirkel dot

Udstråling af smerter fra skulder op i nakken

Cirkel dot

Udstråling af smerter fra nakken op i hovedet

Cirkel dot

Nakkesmerter kan vise sig som et hold i nakken

Cirkel dot

Svimmelhed

Nakkesmerter massage

Hos Massage Experterne tilbyder vi en omfattende behandling af nakkesmerter, skræddersyet til dine individuelle behov. Vores tilgang er altid skræddersyet, da nogle måske har brug for en mere intens behandling, hvor vi arbejder dybt ind i musklerne, mens andre med nakkesmerter eller stivhed foretrækker en mere blid tilgang, hvor vi arbejder gradvist i muskelvævet.

Nakkesmerter eller stivhed i nakken kommer oftest ved dårlig arbejdsstilling, ubekvemme sovestillinger eller gentagne belastende bevægelser. Vi udfører altid en grundig undersøgelse for at identificere årsagen til dine nakkesmerter og finde den mest effektive måde at lindre dem på.

Hvis du ikke får gjort noget ved dine nakkesmerter, kan det udvikle sig over tid. Mange oplever hovedpine eller udstrålende smerter i skuldre og arme. Hovedpinen opstår, da nakkemusklerne er forbundet til kraniet og kan udløse smerte opad mod hovedet eller stråle ud til panden. Hovedpine er en almindelig følge af ubehandlede nakkesmerter. Hold i nakken er også en velkendt tilstand, som opstår ved forkert brug af nakken.

Vi har mere end 10 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 10 år arbejdet med behandling af nakkesmerter med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt mod ondt i nakken eller stivhed i nakken. Ved at massere nakken på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine nakkesmerter med det samme.

Vælg fysiurgisk- eller triggerpunktmassage

Lige meget, hvilken type behandling du vælger, finder vi ud af sammen, hvad der passer bedst til dig.

information ikon

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massageform og den, de fleste kender som almindelig massage. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømhed og smerter. Det er en massageform, hvor vi tager fat for at komme ned i muskulaturen og løsner op for dine nakkesmerter.

information ikon

Triggerpunkt massage

Triggerpunkt massage er en lidt hårdere form for massagebehandling, hvor vi med strøg og tryk meget effektivt kommer ned i muskulaturen og får løsnet op i musklerne omkring skulderblade og nakke.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler