Sportsmassage

Billede af en idrætsudøver, der modtager en sportsmassage.

Bliv klar til kamp med Massage Experternes sportsmassage

Person der nyder en dybdegående sportsmassage

Massage Experterne tilbyder dig sportsmassage

Sportsmassage hos Massage Experterne er en dybdegående fysiurgisk massagebehandling med fokus på sportsrelaterede smerter eller ømhed. Behandlingen tager udgangspunkt i den fysiurgisk massage, hvor vi kommer dybt ned i muskler og væv. Behandlingen er en blanding af tryk og strøg alt efter, hvad vi føler er bedst for den muskel, vi arbejder med. Vi tager altid en samtale, inden vi starter, så vi kan skræddersy den rette behandling til dig.
Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt, og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Massage behandling hjælper dig med bedre restitution, lindring af ømhed og en oplevelse af bedre præstation. Sportsmassage er blevet en del af manges hverdag for at forbedre deres ydeevne, så man hurtigere kan blive klar til at dyrke motion igen.

Hvorfor skal du vælge sportsmassage?

Ved sportsmassage fokuserer vi mere målrettet på de muskler, der er udsat for belastning. Når vi behandler overbelastning eller ømhed gennem massage, koncentrerer vi os om den berørte muskel. Med vores erfaringsgrundlag er vi også opmærksomme på, hvilke muskler der er forbundet med de ømme områder, der opstår i forbindelse med fysisk aktivitet. Dette betyder, at behandlingen sjældent kun involverer én muskel eller ét bestemt område. Det er typisk nødvendigt at behandle flere områder langs muskelbanen samt andre områder, der kræver massage.

Se her, hvilke fordele du får med sportsmassage

Check tegn

BEDRE RESTITUTION

Check tegn

HURTIGERE KLAR TIL EN NY TRÆNINGSSESSION

Check tegn

AFHJÆLPER ØMHED OG OVERBELASTNING

Check tegn

FORBYGGELSE AF SKADER

Check tegn

LØSNER OG BLØDGØR MUSKLERNE

Check tegn

FJERNER SPÆNDINGER OG SKABER BALANCE MELLEM MUSKLER, LED OG SENER

Check tegn

BEDRE BLODTILFØRELSE OG BEDRE UDSKILLELSE AF AFFALDSTOFFER

Vælg rigtig første gang - alle behandlere er registrerede alternative behandlere

Hos os er alle behandlere registrerede alternative behandlere (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning, der hjælper dig, som forbruger at navigere i markedet for alternativ behandling. I 2014 indførte Sundhedsstyrelsen visse minimumskrav for, hvor mange timer en alternativ behandler skal have inden for anatomi og fysiologi. Desværre lever ikke alle behandlere op til disse krav.For at arbejde hos os kræver vi, at vores behandlere opfylder kravene for at blive registreret alternativ behandler (RAB). Dette sikrer en høj faglig standard og sætter os altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er stærke tilhængere af en sådan ordning, da den beskytter dig som forbruger og garanterer, at din behandler har en omfattende uddannelse og ikke blot har deltaget på et weekend-kursus, hvilket desværre ses alt for ofte.

Tilskud via din sundhedsforsikring

Mange sundhedsforsikringer tilbyder massagebehandling. Undersøg derfor altid om du kan få tilskud til din massagebehandling. Du kan enten have en sundhedsforsikring privat eller via din arbejdsgiver. Mange virksomheder dækker sine medarbejdere med en sundhedsforsikring. Undersøg derfor altid om din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, der dækker dig. Hos Massage Experterne kan du bruge din sundhedsforsikring hos alle vores behandlere. Det er et krav fra forsikringselskabet at massagebehandleren er registreret alternativ behandler (RAB). Hos Massage Experterne er vi alle registrerede alternative behandlere, så du vælger frit, hvilken behandler der passer dig bedst.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler