Registreret alternativ behandler (RAB)

Massagebriks

Alle behandlere er registrerede

Hos Massage Experterne er alle behandlere registreret (RAB). Derfor er du sikret en behandler med høj faglighed og minimum 5 års erfaring.

Vores klinik er en RAB godkendt klinik

Alle behandlere hos Massage Experterne har over fem års erfaring. Hos os er du sikker på at få en behandler med høj faglighed og ekspertise. Som RAB er det afgørende, at både klinikken og behandleren opfylder de omfattende krav, der er fastsat af Sundhedsstyrelsen. RAB-ordningen fungerer som en garanti for patientsikkerhed.

REGLER FOR GOD KLINISK PRAKSIS

Check tegn

KLAGEMULIGHED FOR DIG SOM KLIENT

Check tegn

KRAV OM MINIMUM UDDANNELSE

Check tegn

AJOURFØRING AF FAGLIG VIDEN

Vælg rigtigt første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentligt finansierede sundhedsvæsen.

Ikke-registreret alternativ behandler

Det er ikke alle behandlere, der lever op til de fastsatte faglige standarder eller ønsker det. Hvis du vælger ikke at bruge en registreret alternativ behandler (RAB), risikerer du at blive behandlet af en behandler, der ikke i tilstækkelig grad har den nødvendige viden eller udannelse. Hvis den alternative behandler ikke er registreret, er behandleren i princippet ikke pålagt at leve op til Styrelsen for Patientsikkerheds krav til en alternativ behandler. Det betyder, at dine muligheder for at klage over en behandling er meget begrænsede.

Registrerede alternative behandlere (RAB) er din sikkerhed

Vælg altid en RAB behandler. Formålet med registreringsordningen er at give brugere af alternativ behandling en bedre mulighed for at kunne identificere behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav. Registrering medfører alene, at alternative behandlere, som ønsker det, og som opfylder kravene, kan blive registrerede i en godkendt forening og dermed benytte titlen registreret alternativ behandler (RAB).

Krav for at blive registreret alternativ behandler (RAB)

Udover de i alt 660 timer det kræves for at kvalificeres, er det et krav, at man holder sin viden opdateret og jævnligt tager kurser.

Check tegn

200 TIMERS
ANATOMI/FYSIOLOGI

Check tegn

100 TIMERS
SYGDOMSLÆRE/FARMAKOLOGI

Check tegn

250 TIMERS
PRIMÆR BEHANDLINGSFORM

Check tegn

100 TIMERS
ØVRIG SUNDHEDSFAGLIG UNDERVISNING

Check tegn

10 TIMERS KLINIKVEJLEDNING/KLINIKBEHANDLING

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler