Sundhedsforsikring massage

Massage via sundhedsforsikring

Få den samme gode service med tilskud fra din sundhedsforsikring

Sundhedsforsikring massage

Hos os kan du bruge din sundhedsforsikring

Hvorfor betale når du kan få det gratis? Mange sundhedsforsikringer tilbyder i dag massagebehandling. Undersøg derfor altid, om du via din arbejdsplads, privatforsikring eller pensionselskab har en sundhedsforsikring, der dækker din massagebehandling.

Nogle sundhedsforsikringer dækker helt, mens andre dækker delvist. Hos Massage Experterne er alle behandlere registrerede alternative behandlere (RAB), hvilket er et krav fra forsikringens side for at få behandlingen dækket. De fleste forsikringer dækker i dag massagebehandling udført af en registreret alternativ behandler (RAB).

Vi samarbejder med "Danmark" om afregning. Derfor kan du bruge din sundhedsforsikring igennem bl.a. Gjensidige, Sundhedssikring, Runa, Lærerstandens brandforsikring, Bauta og Pensam hos os.

Tilskud til massage via sundhedsforsikring

Se her, hvilke sundhedsforsikringer, der tilbyder tilskud til massage. Vær opmærksom på, at nogle forsikringsselskaber kræver et tilkøb eller en udvidet pakke for at få massage via sundhedsforsikring.

Hvilke massagebehandlinger
dækker sundhedsforsikring

Det er altid klientens eget ansvar, at forsikringen har bevilliget massagebehandlingen, inden massagen skal udføreres. Hvis klienten ikke har et bevis på, at behandlingen er bevilliget, skal klienten selv betale det aftalte beløb.

FYSIURGISK MASSAGE

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjulpet.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Hos Massage Experterne tilpasser vi vores tilgang til din specifikke tilstand eller skade, så du kan få den bedst mulige behandling.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage.

Læs mere

Brug din sundhedsforsikring

Hvad gør jeg, hvis jeg er bevilliget massagebehandling via min sundhedsforsikring

Inden din behandling skal du kontakte dit forsikringselskab eller pensionselskab, hvor du har din sundhedsforsikring igennem. Hvis du bliver bevilliget behandlinger, vil du modtage en mail fra forsikringen, som du skal medbringe til din massagebehandling. Vi sender regningen til forsikringen, så du undgår at have pengene op af lommen. Det er vigtigt, at du har en mail eller et fysisk bevis på, at du er bevilliget massagebehandling fra forsikringen. Det er altid dit ansvar at have aftalen og skrivelsen med fra dit forsikringselskab. Hvis forsikringen ikke dækker, vil du blive opkrævet hele behandlingens pris. I onlinebookingen vælger du "massage via sundhedsforsikring".

Hos os er du i trygge hænder

Hos os er alle behandlere registrerede alternative behandlere (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning, der hjælper dig, som forbruger at navigere i markedet for alternativ behandling. I 2014 indførte Sundhedsstyrelsen visse minimumskrav for, hvor mange timer en alternativ behandler skal have inden for anatomi og fysiologi. Desværre lever ikke alle behandlere op til disse krav.For at arbejde hos os kræver vi, at vores behandlere opfylder kravene for at blive registreret alternativ behandler (RAB). Dette sikrer en høj faglig standard og sætter os altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er stærke tilhængere af en sådan ordning, da den beskytter dig som forbruger og garanterer, at din behandler har en omfattende uddannelse og ikke blot har deltaget på et weekend-kursus, hvilket desværre ses alt for ofte.

Dansk behandlerforbud

Vi er medlem af Dansk Behandlerforbund

Vi er medlem af brancheforeningen Dansk Behandlerforbund, som giver dig sammen med RAB ordningen nogle fordele. Du har klagemulighed og sikring af ordenlige forhold. God uddannelse og erfaring i klinikdrift. Vi er forsikret igennem Tryg og Topdanmark, så du er i trygge hænder hos os. Vi glæder os til at se dig.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler