Tennisalbue

Behandler tennisalbue gennem massage

Få effektiv behandling for din tennisalbue

Vi tager altid en snak med dig for at finde den behandling, der passer dig bedst, så vi kan få gjort noget ved din tennisalbue.

Typiske symptomer ved tennisablue

Tennisalbue og musearm deler mange ligheder og kan være vanskelige at skelne imellem. Musearm kan sprede sig til skulderen, nakken og underarmen, mens tennisalbue primært forårsager smerte i underarmen. Disse to tilstande minder meget om hinanden. Herunder finder du en oversigt over de typiske symptomer på tennisalbue.

SMERTER I FINGRE, HÅND OG ALBUE

SMERTER, NÅR DU GRIBER OM NOGET

SNURREN I FINGRE OG ARM

SMERTER PÅ YDERSIDEN AF ALBUEN

SMERTER, SELVOM DU ER I HVILE

Billede af en massageterapeut, der behandler tennisalbue gennem massage.

Hvad er tennisalbue?

Tennisalbue er resultatet af overbelastning forårsaget af gentagne ensartede bevægelser. Overbelastning kan føre til betændelsesreaktion i senevedhæftningen på oversiden af underarmen ved albuen, som kan forårsage intense smerter.

Hvorfor får du tennisalbue?

Tennisalbue opstår typisk, når man griber fat om noget med hånden samt har bukket albue. Det kan være en skruetrækker, en tennisketsjer eller at holde om en kost. Hvis du har tennisalbue, vil du typisk kunne mærke, at det stråler op i overarmen og ned langs underarmens yderside.

Slip af med din tennisalbue

Massagebehandling kan i de fleste tilfælde have en lindrende effekt. Ved tryk og strøg kommer vi ned i muskulaturen og giver musklen ro til at bekæmpe betændelsestilstanden, der er opstået i underarmen. Det er vigtigt i den efterfølgende behandling, at du aflaster din hånd så meget som muligt.

Det kan dog være svært, hvis det skyldes arbejde. Derfor er det vigtigt, at du så godt som muligt varierer dine arbejdstillinger. Du vil i de fleste tilfælde opleve en lindrende effekt allerede efter første behandling. Vi løsner muskulaturen op, hvilket kan give en oplevelse af afslapning og afspændthed i underarmen.

Det vil oftest kræve et forløb, at få afhjulpet tennisalbue, da musklen vil spænde op igen, så længe der ikke er bedring i inflammationen. Tennisalbue kan have en varighed fra 1 uge til flere år. Det kommer an på, om du får behandling, og du giver den tid til at slappe af. Så tennisalbue varighed er svært at fastslå. Vi ved dog, at med behandling og ændret arbejdstilling går det betydeligt hurtigere.

Vælg dem med erfaring og RAB-godkendelse

Alle behandlere hos Massage Experterne er registrerede alternative behandlere (RAB) og har over fem års erfaring. Hos os er du sikker på, at få en behandler med høj faglighed og ekspertise. Som registreret alternativ behandler (RAB) er det afgørende, at både klinikken og behandleren opfylder de omfattende krav, der er fastsat af Sundhedsstyrelsen. Disse krav er indført med henblik på at sikre din tryghed som klient. RAB-ordningen fungerer som en garanti for patientsikkerhed.

Vælg fysiurgisk- eller triggerpunktmassage

Lige meget, hvilken type behandling du vælger, finder vi ud af sammen, hvad der passer bedst til dig.

information ikon

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er den mest anerkendte form for massage og er kendt af de fleste som almindelig massage. Den fysiurgiske massage er en behandling, der går dybt ned i musklerne ved hjælp af tryk og strøg for effektivt at lindre ømhed og smerter. Det er en massageform, hvor vi aktivt arbejder med at komme ned i musklerne og løsner op for dine underarmsmerter.

information ikon

Triggerpunkt massage

Triggerpunktmassage er en mere intensiv form for massagebehandling, hvor vi ved hjælp af strøg og tryk effektivt arbejder os ned i muskulaturen for at løsne op omkring muskulaturen.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler