Afbud og udeblivelse

Massage via sundhedsforsikring

Afbud og udeblivelse

Afbudsbetingelser: Ved aflysning 24 timer før mødetidspunktet, vil vi gøre alt for at få din tid afsat. Hvis det ikke er muligt, vil du blive opkrævet 50% af den aftalte pris. Ved udeblivelse vil hele beløbet blive opkrævet. Når du booker online såvel som personligt, acceptere du samtidigt vores afbudsbetingelser. Du modtager en påmindelse via sms 25 timer før din tid. Du har dermed en time til at melde dit afbud til os.

Vi oplever desværre en stigning i klienter, der udebliver fra behandling. Derfor har vi været nødsaget til at tage gebyr for udeblivelse og sene afbud. Det er desværre nødvendigt at tage gebyr for at holde prisen nede på vores ydelser. Baggrunden for dette er, at der er betydelige omkostninger ved en “tom briks”

Hvordan melder jeg afbud: Du kan indtil 24 timer før din tid aflyse din tid igennem vores onlinebookingssystem https://massageexperterne.onlinebooq.dk/ Her kan du også ændre din tid. Hvis der er mindre end 24 timer til din aftale, skal du sende os en mail med dit afbud på info@massageexperterne.dk. Eller ringe til os på 25348204. Det er ikke altid vi kan tage telefonen, fordi vi behandler, men du kan lægge en besked med dit afbud på telefonsvaren, som vi aflytter, så snart vi kan. Vi kan ikke modtage sms beskeder.

Hvis du er beviliget massage via din forsikring og udebliver fra din behandling, gælder de samme regler. Vi sender fakturaen til forsikringen.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler