Om os

Massagebriks

Massage Experterne i hjertet af Frederiksberg

Massage Experterne har været medlem af Dansk Behandlerforbund siden maj 2015. Vi er en registreret alternativ behandler (RAB) klinik, der sikrer dig en højt uddannet behandler.

Gennem årene har vi oparbejdet en god og solid kundebase på baggrund af vores ry, gode service og høje faglighed. Dette er kombineret med professionalisme og stor passion for faget.

Mød vores behandlere

Anders hos Massage Experterne på Frederiksberg
Anders

Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Martin hos Massage Experterne på Frederiksberg
Martin

Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Henrik jensen hos Massage Experterne på Frederiksberg
Henrik

Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Susanne hos Massage Experterne på Frederiksberg
Susanne

Fysiurgisk massør og sportsmassør

Sara Abrahamsen hos Massage Experterne på Frederiksberg
Sara

Fysiurgisk massør og sportsmassør

Steffen sunwell ejer af Massage Experterne på Frederiksberg
Steffen

Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Hvorfor vælge os?

Hos os er alle behandlere registrerede alternative behandlere (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning, der hjælper dig, som forbruger at navigere i markedet for alternativ behandling. I 2014 indførte Sundhedsstyrelsen visse minimumskrav for, hvor mange timer en alternativ behandler skal have inden for anatomi og fysiologi. Desværre lever ikke alle behandlere op til disse krav.

Når du booker tid hos os, kan du være tryg ved, at du får en fagligt stærk og kompetent massør. For at arbejde hos os kræver vi, at vores behandlere opfylder kravene for at blive registreret alternativ behandler (RAB). Dette sikrer en høj faglig standard og sætter os altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er stærke tilhængere af en sådan ordning, da den beskytter dig som forbruger og garanterer, at din behandler har en omfattende uddannelse og ikke blot har deltaget på et weekend-kursus, hvilket desværre ses alt for ofte.

RAB bevis for Massage Experterne behandlere
Massage Experterne er et team af behandlere som befinder sig på Frederiksberg massageklinik

Vores knivskarpe koncept

Vi har en klar holdning til, hvordan god og effektiv massage skal være. Det skal gøres med uddannelse, passion og nærvær. Når du bestiller tid hos os, vil vi altid bestræbe os på at overgå dine forventninger. Det gør vi ved at alle behandlere er registrerede alternative behandlere, så du er sikker på en høj faglighed og erfaring. Vi bestræber os på at være førende inden for massagebehandling med nye teknikker, nye metoder og nye idéer. Vi er kendt for at turde tage fat og behandle effektivt mod ømhed og smerter.

Når du kommer hos os, har vi som mål at lindre din spændingshovedpine, iskias smerter, smerter i skulder, nakke, ømme ben eller andre ømme muskler efter motion. Vi tager altid en grundig samtale, inden behandlingen for at skræddersy den rette behandling til dig. Hos os bliver du taget seriøst, og du vil opleve en professionalisme og en faglig viden, som gør dig tryg, når du er i vores hænder. Fordi vi er registrerede alternative behandlere, kan vi modtage klienter via sundhedsforsikring.

Massageklinik i hjertet af Frederiksberg

Adresse

Hostrups have 62, 1954 Frederiksberg

Behandlere

Offentlig transport

Klinikken ligger 8 minutters gang fra Frederiksberg Metro st.

Bil

Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder ved klinikken. Parkering koster 10 kr. i timen via parkeringsapp, medmindre andet er angivet.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling
Kortvisning til Massage Experterne på Frederiksberg via offentlig transport

I hjertet af Frederiksberg

Massage Experterne ligger i en sidegade til Falkoner Allé, hvor vi ligger tilbagetrukket fra trafik og larm men stadig kan mærke Frederiksbergs levende puls. Vi ligger på et fantastisk spot lige ud til et dejligt torv, hvor man kan sidde på en bænk og slappe af inden behandlingen. Vi mener, at vi har Frederiksbergs bedste beliggenhed. Fra klinikken kan man kigge over til Landbohøjskolens Have, som er et fantastisk smuk og oplagt sted at gå en tur i efter behandlingen.

Offentligt transport

Lige uden for døren stopper bus nr. 37 og 71.
Klinikken ligger 5 minutters gang fra Frederiksberg Metro st.

Bil

Hvis du kommer i bil, er der gode parkeringsmuligheder omkring klinikken. Kør til Dr. Abildgaard Allé, hvor du kan parkere. Husk, at der er to timers gratis parkering på Frederiksberg ved brug af parkeringsapp, hvis ikke andet er anvist.

Udstyr i topklasse

  • Alt, hvad vi bruger fra massagebriks til lagner, håndklæder og olie er i den bedste kvalitet. At ligge godt og føle sig godt tilpas er en forudsætning for at få en god smertelindrende behandling.
  • Klinikken opleves som lys, indbydende og moderne med det nyeste udstyr. Massage lokalerne opleves som hyggelige og lyse.
  • Vores massagebriks er nøje udvalgt, så vores klienter ligger bedst muligt. Det er vigtigt for os, at vores brikse er af bedste kvalitet lige så meget for vores skyld, så vi kan give den bedst mulige behandling.
  • Alle vores lagner og håndklæder er af højeste kvalitet for din skyld. Alt bliver vasket i neutral vaskemiddel, så hvis du er overfølsom overfor parfume skal du ikke bekymre dig om det.
  • Vores massageolie er en olie der er lavet med mandel og abrikos. Olien er uden duft og uden parfume. Olien er produceret af Earthlife, som er førende producent inden for massageolier.

Behandlinger, vi tilbyder

FYSIURGISK MASSAGE

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjulpet.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Hos Massage Experterne tilpasser vi vores tilgang til din specifikke tilstand eller skade, så du kan få den bedst mulige behandling.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage.

Læs mere

GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditetsmassage er en beroligende behandling, der lindrer ved at løsne dine tanker og massere spændte muskler. Hos Massage Experterne er både du og dit barn altid i trygge hænder. Alle behandlere er registrerede alternative behandlere, hvilket sikrer, at vores uddannelse er i orden.

Læs mere

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler