Fysiurgisk massage

Dybdegående massage behandling med fysiurgisk massage

Oplev en dybdegående massagebehandling med fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage af person

Føl den lindrende virkning

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massage form og den, de fleste kender som almen massage. Hos Massage Experterne er alle behandlere uddannede fysiurgiske massører. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømheder og smerter. Det er en massage form, hvor vi tager fat for at komme dybt ned i muskulaturen. Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (Wellness eller overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader eller spændinger kan afhjælpes.

Hvad er fysiurgisk massage

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle skader. Fysiurgisk massage er en behandling, der effektiv løsner op i dine spændinger med en dybdegående massage. Muskelspændinger kan opstå mange steder. Det, som muskelspændingerne har tilfældes er, at de kan lindres og behandles med fysiurgisk massage. Fysiurgisk massage giver afspænder og ro. Den giver en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer. Den anvendes forebyggende mod skader og afhjælper muskulære problemer.

Fysiurgisk massage er en behandling der er skræddersyet til dig med muskelspændinger eller muskelsmerter. Inden vi starter behandlingen, tager vi altid en samtale, hvor vi sætter os grundigt ind i dine smerter eller spændinger samt får sammensat den rigtige behandling for dig, så vi kan give dig den bedst mulige behandling. Der er aldrig to kroppe, der er ens, så derfor er fysiurgisk massage et godt valg for dig, fordi vi kan tilpasse behandlingen individuelt.

Fordele ved fysiurgisk massage

Check tegn

DYBDEGÅENDE MASSAGE BEHANDLING

Check tegn

KAN LINDRE DINE SMERTER OG SPÆNDINGER

Check tegn

KAN BRUGES TIL BEHANDLING AF MUSKELSPÆNDINGER OG SPORTSKADER

Check tegn

EN KOMBINERET BEHANDLING SOM TILPASSES DIT BEHOV

Hvorfor får man muskelsmerter?

Muskelsmerter opstår ved længerevarende og gentagende bevægelser i udstrakt periode. Som udgangspunkt går muskelspændinger op og ned alt efter, hvor man er i sin tilværelse. Ofte opleves spændinger ved stillesiddende arbejde, såsom arbejde foran en computer eller ved fokuseret fysisk aktivitet, hvor man sidder i længere tid af gangen og laver de samme bevægelser. Derfor er det vigtigt at få bevæget sig i løbet af dagen. Hos Massage Experterne giver vi råd og vejledning om, hvad du personligt kan gøre for at få det bedre. Én ting er den behandling, du modtager, men at få nogle guidelines til din hverdag er mindst lige så vigtigt. Efter hver behandling gennemfører vi altid en samtale, hvor vi forsøger at vejlede dig mod en bedre dagligdag med færre spændinger.

Vælg rigtigt første gang med en RAB behandler

Hos os er alle behandlere registrerede alternative behandlere (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning, der hjælper dig, som forbruger at navigere i markedet for alternativ behandling. I 2014 indførte Sundhedsstyrelsen visse minimumskrav for, hvor mange timer en alternativ behandler skal have inden for anatomi og fysiologi. Desværre lever ikke alle behandlere op til disse krav.

For at arbejde hos os kræver vi, at vores behandlere opfylder kravene for at blive registreret alternativ behandler (RAB). Dette sikrer en høj faglig standard og sætter os altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er stærke tilhængere af en sådan ordning, da den beskytter dig som forbruger og garanterer, at din behandler har en omfattende uddannelse og ikke blot har deltaget på et weekend-kursus, hvilket desværre ses alt for ofte.

Tilskud via din sundhedsforsikring

Mange sundhedsforsikringer tilbyder massagebehandling. Undersøg derfor altid om du kan få tilskud til din massagebehandling. Du kan enten have en sundhedsforsikring privat eller via din arbejdsgiver. Mange virksomheder dækker sine medarbejder med en sundhedsforsikring. Undersøg derfor altid om din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, der dækker dig. Hos Massage Experterne kan du bruge din sundhedsforsikring hos alle vores behandlere. Det er et krav fra forsikringselskabet at massagebehandleren er registreret alternativ behandler (RAB). Hos Massage Experterne er vi alle registrerede alternative behandlere, så du vælger frit, hvilken behandler der passer dig bedst.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler