Susanne Sloth

Sundhedsforsikring massage

Nyd en fantastisk massage fra Susanne

Susanne er en massør, som tager sig tid til dig. Med sine fantastiske hænder er hun i stand til at føle din krop og opdage dine spændinger. Du vil straks mærke, at hun engagerer sig i dine muskulære udfordringer og effektivt lindrer dine spændinger.

Om Susanne Sloth

Læg dig ned og lad din krop og dit sind slappe af i Susannes dygtige hænder. Susannes ekspertise ligger i nakke- og skuldermassage, en behandling der lindrer spændinger og udgør hendes speciale. Allerede ved din første møde med Susanne vil du kunne fornemme hendes passion for sit arbejde og ønske om, at du føler dig velkommen. Susanne er specialist i at give en rolig, afslappet men stadig dybdegående massage. Susanne tager altid udgangspunkt i dig som klient, og bruger samtalen til at tilpasse sin behandling, så den får størst mulig effekt for dig. Med en baggrund som idrætslærer besidder Susanne en dybdegående viden, der er til stor gavn for dig. Hendes imponerende kendskab til kroppens anatomi og fysiologi vil du som klient kunne mærke og straks føle dig i trygge og kompetente hænder.

Susanne massage behandler hos Massage Experterne

Behandlinger og uddannelse

Susanne har taget sin uddannelse på den anerkendte massageskole - Massageakademiet, hvor hun har gennemgået en grundig uddannelse i fysiurgisk massage samt sportsmassage. Her har han gennemgået en grundig oplæring og opnået sin certificering som registreret alternativ behandler (RAB), som er Sundhedsstyrelsens garanti for en solid og kvalificeret uddannelse. Susanne er oprindeligt uddannet som Ernærings-og husholdningsøkonom og har fungeret som diætist, foredragsholder og instruktør i diverse fitnesscentre. Susanne har tillige, i kraft af sine mange år som idrætslærer og idrætsudøver, omfattende viden om strækøvelser og træningsmetoder, der kan styrke bevægeapparatet og forebygge eller lindre skader.

Derudover har Susanne en masse timer fra body SDS uddannelsen som Body SDS-kropsterapeut, og anvender også en del åndedrætsteknikker og greb, der bl.a. kan afhjælpe eller mindske stress og angst. Dyrker du sport og lider af ømme muskler eller skal træne op til en aktivitet, så står Susanne klar til at hjælpe dig med at nå dit mål. For dit mål kan nåes uden smerter og skavanker.

Efter Susanne afsluttede sin uddannelse, begyndte hun at opbygge den erfaring, der kræves hos Massage Experterne. Når du oplever Susannes varme og fantastiske strøg og tryk, vil du ikke være i tvivl om, at hun brænder for det, hun gør, og at hun har opnået den nødvendige viden og erfaring.

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registrerede (RAB), hvilket sikrer dig en behandler med høj faglighed. Vi er stolte over, at alle vores behandlere er RAB-certificerede, og det er et afgørende krav for os at ansætte kun registrerede alternative behandlere (RAB). Det betyder for dig, at uanset hvilken behandler du vælger, er du garanteret en højt kvalificeret og yderst erfaren professionel behandler.

Behandlinger, Susanne tilbyder

FYSIURGISK MASSAGE

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjulpet.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Hos Massage Experterne tilpasser vi vores tilgang til din specifikke tilstand eller skade, så du kan få den bedst mulige behandling.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage.

Læs mere

GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditetsmassage er en beroligende behandling, der lindrer ved at løsne dine tanker og massere spændte muskler. Hos Massage Experterne er både du og dit barn altid i trygge hænder. Alle behandlere er registrerede alternative behandlere, hvilket sikrer, at vores uddannelse er i orden.

Læs mere

Vi har mere end 20 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 20 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler