Steffen Sunwell

Sundhedsforsikring massage

Steffen tager imod klienter via sundhedsforsikring

Steffen er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Steffen tage imod klienter gennem sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til, at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Om Steffen Sunwell

Steffen har over 13 års erfaring med massagebehandling. Du kan være helt sikker på at modtage en behandling præget af omfattende erfaring. Det kan du mærke fra første berøring. Steffen er ejer af Massage Experterne og besidder derfor en dyb indlevelse og en stærk motivation for at sikre, at din oplevelse bliver den allerbedste. Dette gælder ikke blot selve behandlingen, men også helhedsoplevelsen, som skal være perfekt hver eneste gang. Du vil altid møde Steffen med et stort smil, og hans varme personlighed er tydelig - en markant fordel i forbindelse med massage. Steffens omfattende erfaring og uddannelse sikrer, at du befinder dig i trygge og kompetente hænder.

Steffen massage behandler hos Massage Experterne

Behandlinger og uddannelse

Steffen har gennemført sin uddannelse som lægeeksamineret fysiurgisk massør ved AM Academy og Sports Education og har opnået sin registrerede alternative behandler (RAB) certificering. Steffens uddannelse blev afsluttet i 2010, og han har siden da akkumuleret mere end 13 års erfaring inden for massagebehandling. Han har løbende deltaget i forskellige kurser for at vedligeholde og opdatere sin viden, så den er relevant for forskellige udfordringer. Steffens særlige ekspertise ligger i dybdegående muskelbehandling og i evnen til at løsne op for muskulaturen gennem målrettet tryk. Du vil straks kunne mærke, fra den allerførste berøring, at du befinder dig i hænderne på en kompetent og pålidelig professionel.

Steffen prøver at sætte standarden for, hvad en massage behandling kan tilbyde. Med sin omfattende uddannelse og erfaringsgrundlag, mener vi hos Massage Experterne, at vi er et godt bud på en af de bedste behandlinger i landet.

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registrerede (RAB), hvilket sikrer dig en behandler med høj faglighed. Vi er stolte over, at alle vores behandlere er RAB-certificerede, og det er et afgørende krav for os at ansætte kun registrerede alternative behandlere (RAB). Det betyder for dig, at uanset hvilken behandler du vælger, er du garanteret en højt kvalificeret og yderst erfaren professionel.

Behandlinger, Steffen tilbyder

FYSIURGISK MASSAGE

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjulpet.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Hos Massage Experterne tilpasser vi vores tilgang til din specifikke tilstand eller skade, så du kan få den bedst mulige behandling.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage.

Læs mere

GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditetsmassage er en beroligende behandling, der lindrer ved at løsne dine tanker og massere spændte muskler. Hos Massage Experterne er både du og dit barn altid i trygge hænder. Alle behandlere er registrerede alternative behandlere, hvilket sikrer, at vores uddannelse er i orden.

Læs mere

Vi har mere end 20 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 20 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler