Sara Abrahamsen

Sundhedsforsikring massage

Sara tager imod klienter via sundhedsforsikring

Sara er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Sara tage imod klienter gennem sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til, at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Om Sara Abrahamsen

Når du møder Sara, bliver du mødt af et kæmpestort smil, og du mærker med det samme, at hun fokuserer fuldt ud på din oplevelse, fra det øjeblik du træder ind, til du går igen. Sara er en meget varm person, som sætter en ære i at få dig til at slappe af, så du er klar til at modtage hendes behandling. Saras styrke er den hårde dybdegående behandling af muskulaturen.

Sara er specialist i at dykke ned i en muskel og løsne op for spændingerne. Hos Sara vil du fra første berøring mærke, at du er i gode og trygge hænder. Sara har igennem sit arbejde hos Massage Experterne oparbejdet et ry for at være en super dygtig massør. Det kan vi se i hendes genbookinger. Sara har næsten altid en fyldt kalender, så skynd dig at booke en tid hos Sara og få en uforglemmelig oplevelse.

Sara massage behandler hos Massage Experterne

Behandlinger og uddannelse

Sara har gennemført sin massageuddannelse hos Atwork - en omfattende og dybdegående uddannelse, der er afgørende for at opfylde Sundhedsstyrelsens krav til at kunne betegne sig som registreret alternativ behandler (RAB). Hendes uddannelse inkluderer kurser i sportsbehandling og behandling af sportsskader.

Udover at være massør har Sara også en professionsbachelor i ergoterapi, så hos Sara er du i virkelig kompetente hænder, som kan klare selv de sværeste udfordinger. Umiddelbart efter endt uddannelse begyndte hun sin karriere som massør og har i løbet af fem år opbygget den nødvendige erhvervserfaring til at levere behandlinger på det krævende niveau, som Massage Experterne forventer.

Sara passer perfekt ind i Massage Experternes koncept om at have de bedst uddannet og mest erfarne massører i landet. Sara har et dejligt fast tryk, så det gør ondt på den gode måde. Hun har en fantastisk fornemmelse for, hvor de ømme punkter sidder og giver først slip, når musklen har sluppet.

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registrerede (RAB), hvilket sikrer dig en behandler med høj faglighed. Vi er stolte over, at alle vores behandlere er RAB-certificerede, og det er et afgørende krav for os at ansætte kun registrerede alternative behandlere (RAB). Det betyder for dig, at uanset hvilken behandler du vælger, er du garanteret en højt kvalificeret og yderst erfaren professionel.

Behandlinger, Sara tilbyder

FYSIURGISK MASSAGE

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjulpet.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Hos Massage Experterne tilpasser vi vores tilgang til din specifikke tilstand eller skade, så du kan få den bedst mulige behandling.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage.

Læs mere

GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditetsmassage er en beroligende behandling, der lindrer ved at løsne dine tanker og massere spændte muskler. Hos Massage Experterne er både du og dit barn altid i trygge hænder. Alle behandlere er registrerede alternative behandlere, hvilket sikrer, at vores uddannelse er i orden.

Læs mere

Vi har mere end 20 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 20 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler