Martin Büchel

Sundhedsforsikring massage

Nyd en fantastisk massage fra Martin

Med sin uddannelse som fysiurgisk massør er Martin ekspert i at behandle dybt i muskler og væv. Hans mange års erfaring gør ham i stand til at identificere og løsne spændinger og smerter effektivt

Om Martin Büchel

Martin er en utrolig rolig og behagelig person, som er meget nem at slappe af i selskab med. Du kan straks mærke hans professionalisme. Martin er meget omhyggelig med sin behandling, og hans sportsmassage er blandt de bedste, du kan finde. Slap af i behagelige omgivelser og lad Martin løsne dine spændinger. Med 10 års erfaring kan Martin håndtere selv de mest udfordrende opgaver. Hvis andre behandlere har opgivet, træder Martin ofte til og løser problemet.

Martin massage behandler hos Massage Experterne

Behandlinger og uddannelse

Martin blev uddannet som massør i 2014 og har specialiseret sig som både fysiurgisk massør og thaimassør. Efter sin uddannelse begyndte Martin at arbejde som massør og har opbygget den erfaring, der kræves for at arbejde hos Massage Experterne. Han har deltaget i forskellige kurser, herunder behandling af gravide, og har derfor mere end 10 års erfaring. Denne erfaring bruger han til at tackle spændingshovedpine, lændesmerter og til at levere grundige sportsmassager. Martin er dygtig til at behandle dybt i muskler og væv. Han holder løbende sin viden opdateret gennem kurser, intern undervisning og workshops hos Massage Experterne.

Behandlinger, Martin tilbyder

FYSIURGISK MASSAGE

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjulpet.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Hos Massage Experterne tilpasser vi vores tilgang til din specifikke tilstand eller skade, så du kan få den bedst mulige behandling.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage.

Læs mere

GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditetsmassage er en beroligende behandling, der lindrer ved at løsne dine tanker og massere spændte muskler. Hos Massage Experterne er både du og dit barn altid i trygge hænder. Alle behandlere er registrerede alternative behandlere, hvilket sikrer, at vores uddannelse er i orden.

Læs mere

Vi har mere end 20 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 20 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler