Henrik Jensen

Sundhedsforsikring massage

Henrik tager imod klienter via sundhedsforsikring

Henrik er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk sportsmassør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Henrik tage imod klienter gennem  sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til, at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Om Henrik Jensen

Når du møder Henrik, er du ikke i tvivl om, at han brænder for massage. Henriks viden om fysiologi og anatomi er på et ekstremt højt niveau. Han har hurtigt opbygget et fantastisk ry inden for massagemiljøet og bliver betragtet som en af de bedste massører i Danmark.

Efter lange forhandlinger har vi heldigvis fået mulighed for at ansætte Henrik hos Massage Experterne, til glæde og gavn for vores klienter. Henriks tilstedeværelse passer perfekt ind i Massage Experternes koncept om at have de bedst uddannede og mest erfarne massører i landet.

Henrik massage behandler hos Massage Experterne

Behandlinger og uddannelse

Henrik er lægeeksamineret fysiurgisk massør med specialisering i den dybdegående massage. Hans uddannelse er gennemført ved Institut for Blinde og Svagtseende. Her har han gennemgået en grundig oplæring og opnået sin certificering som registreret alternativ behandler (RAB), som er Sundhedsstyrelsens garanti for en solid og kvalificeret uddannelse. Henriks svagtseende tilstand udgør en fordel i hans massageteknik. Hans følsomme hænder besidder ekstraordinære sanser, som kommer dig, som klient, til gode.

Henrik giver en fantastisk dybdegående massagebehandling. Henrik kommer dybt ned i muskler og væv og lindrer dine spændinger. Henrik har en fantastisk indlevelse i behandlingen, som du mærker ved første tryk. Uanset om det drejer sig om spændingshovedpiner, skuldersmerter, lændesmerter, kæbespændinger eller massage efter sport eller træning, er Henrik på hjemmebane. Hans omfattende uddannelse og erfaring kommer dig til gode og sikrer en kvalitetsbehandling.

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registrerede (RAB), hvilket sikrer dig en behandler med høj faglighed. Vi er stolte over, at alle vores behandlere er RAB-certificerede, og det er et afgørende krav for os at ansætte kun registrerede alternative behandlere (RAB). Det betyder for dig, at uanset hvilken behandler du vælger, er du garanteret en højt kvalificeret og yderst erfaren professionel.

Behandlinger, Henrik tilbyder

FYSIURGISK MASSAGE

Henrik er udannet fysiurgisk massør og er derfor meget stærk i denne behandlingsform. Han kommer dybt ned i muskler og væv og får løsnet op. Fysiurgisk massage er en massage, de fleste kender som almen massage. Med albuen kommer han dybt ned, og hans styrke er at ramme plet hver gang.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Gennem sin uddannelse har Henrik specialiseret sig i sportsmassage og har derfor en dyb forståelse for, hvad der sker ved overbelastning eller fibersprængning, samt hvordan massage bedst hjælper dig videre. Han har indgående kendskab til den optimale mængde massage før eller efter træning eller andre præstationer, herunder restitutionsmassage.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Henriks fint følende hænder er perfekte til denne form for behandling. Triggerpunkt massage er en behandlingsform, hvor Henrik holder et tryk i et triggerpunkt i en øm muskel. Dette er meget effektivt for, at musklen skal løsne sig, dog kan det værre en hård behandling. Så hvis du aldrig har fået massage før, anbefaler vi ikke, du vælger denne form som førstegangsbehandling.

Læs mere

GRAVIDITETSMASSAGE

Henrik har både deltaget i kurser og har adskillige års erfaring med at udføre massage til gravide. Hans følsomme hænder er en gave til den gravide krop. Hans blide og bløde tilgang får dig til at føle dig tryg og i gode hænder. Når det kommer til behandling af lænden, er vi altid særligt omhyggelige, og vi undgår altid at massere på maven.

Læs mere

Vi har mere end 20 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 20 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler