Anders Kann

Sundhedsforsikring massage

Anders tager imod klienter via sundhedsforsikring

Anders er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Anders tage imod klienter gennem sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til, at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Om Anders Kann

Anders har 17 års erfaring inden for massage. Anders har dedikeret sit liv til massage og brænder for faget, hvilket du straks mærker, når du møder ham. Han er en varm og kærlig person, der hviler i sig selv og har stor selvtillid i sine behandlinger. Han har en konstant iver og drivkraft til at lære og blive bedre. Allerede fra første berøring mærker du hans kompetente hænder.

Anders er en mester i dybdegående behandlinger, hvor han trænger dybt ind i muskulaturen og løsner op for spændinger – uanset om det drejer sig om en låst lænd, spændingshovedpine, iskiassmerter eller en øm krop. Vi er meget stolte og beærede over at have ansat en så dygtig massør som Anders. Hans dygtige hænder passer perfekt ind i Massage Experternes koncept, der fokuserer på veluddannede massører med stor erfaring til glæde og gavn for vores klienter. Anders leverer en massage i topklasse og sætter standarden for, hvordan en perfekt helhedsoplevelse inden for massage skal være. Det eneste, du skal gøre, er at lægge dig på briksen og lade dig fortrylle af Anders' fantastiske hænder.

Anders massage behandler hos Massage Experterne

Behandlinger og uddannelse

Anders er uddannet fysiurgisk massør. Dette er en massageform, der er dybdegående og meget effektiv mod smerter og ømhed. Anders har gennemgået en grundig uddannelse og har opnået sin certificering som registreret alternativ behandler (RAB), hvilket er Sundhedsstyrelsens garanti for en solid og kvalificeret uddannelse. Han holder løbende sin viden opdateret gennem kurser, intern undervisning og workshops hos Massage Experterne.

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registrerede (RAB), hvilket sikrer dig en behandler med høj faglighed. Vi er stolte over, at alle vores behandlere er RAB-certificerede, og det er et afgørende krav for os at ansætte kun registrerede alternative behandlere (RAB). Det betyder for dig, at uanset hvilken behandler du vælger, er du garanteret en højt kvalificeret og yderst erfaren professionel.

Behandlinger, Anders tilbyder

FYSIURGISK MASSAGE

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjulpet.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Hos Massage Experterne tilpasser vi vores tilgang til din specifikke tilstand eller skade, så du kan få den bedst mulige behandling.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage.

Læs mere

GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditetsmassage er en beroligende behandling, der lindrer ved at løsne dine tanker og massere spændte muskler. Hos Massage Experterne er både du og dit barn altid i trygge hænder. Alle behandlere er registrerede alternative behandlere, hvilket sikrer, at vores uddannelse er i orden.

Læs mere

Vi har mere end 20 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 20 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
Tirsdag
09.00-20.00
Onsdag
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
Fredag
09:00-20.00
Lørdag
09.00-15.00
Søndag
lukket

Skriv direkte til din behandler