Gustav Rasmussen

Sundhedsforsikring massage

Gustav tager imod klienter via sundhedsforsikring

Han er uddannet fysioterapeut med speciale i massagebehandling. Hans massagebehandlinger er certificerede og kan benyttes af klienter, der har fået bevilget massage via forsikringsselskaberne. Derfor kan Gustav tage imod klienter via sundhedsforsikring.

Om Gustav Rasmussen

Gustav har en unik indsigt og viden, som man straks mærker. Hans behandlinger er dybdegående, og når det er nødvendigt, kan Gustav tilpasse sin behandling til en mere blid og lindrende tilgang. Under sin uddannelse som fysioterapeut opdagede Gustav, at den manuelle behandling var hans kald. Han besidder en viden og forståelse for kroppens anatomiske funktioner samt fysiologi, der langt overstiger kravene til en almindelig massør. Derfor kan du forvente, at Gustav kan lindre selv de mest komplekse problemstillinger.

Gustav er svagtseende, hvilket skærper hans sanser og giver en ekstraordinær følsomhed i hans hænder samt en særlig indlevelse i behandlingen.

Gustav massage behandler hos Massage Experterne

Behandlinger og uddannelse

Gustavs massagebehandlinger er certificerede og kan benyttes af klienter, der har fået bevilget massage via forsikringsselskaberne. Derfor kan Gustav tage imod klienter via sundhedsforsikring.

Efter sin uddannelse har Gustav arbejdet som fysioterapeut og har derefter i flere år arbejdet som massør. Dette har givet ham den erfaring, der kræves for at arbejde hos Massage Experterne. Du kan mærke Gustavs erfaring og viden, så snart han lægger sine hænder på dine spændinger.

Behandlinger, Gustav tilbyder

FYSIURGISK MASSAGE

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjulpet.

Læs mere

SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er blevet en naturlig del af træningsrutinen for mange. Mange oplever muskelømhed og andre skader relateret til muskler, når de dyrker motion. Motion kan udføres på forskellige niveauer, men én ting er sikker: kroppen reagerer ved at blive øm, anspændt og desværre oplever den også nogle gange strækninger og overbelastningsskader. Hos Massage Experterne tilpasser vi vores tilgang til din specifikke tilstand eller skade, så du kan få den bedst mulige behandling.

Læs mere

TRIGGERPUNKT MASSAGE

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af. Du vil opleve en lettelse i spændingssmerterne ved triggerpunkt massage.

Læs mere

GRAVIDITETSMASSAGE

Graviditetsmassage er en beroligende behandling, der lindrer ved at løsne dine tanker og massere spændte muskler. Hos Massage Experterne er både du og dit barn altid i trygge hænder. Alle behandlere er registrerede alternative behandlere, hvilket sikrer, at vores uddannelse er i orden.

Læs mere

Vi har mere end 15 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 15 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor for spørgsmål eller mere information om vores behandlinger.

Tak! Din indsendelse er blevet modtaget
Ups! Der opstod en fejl under indsendelsen af formularen.
Massage Experterne - Massageklinik Sankt Nikolaj, Frederiksberg AfdelingMassage Experterne - Massageklinikken Hostrups Have, Frederiksberg Afdeling

Åbningstider

Sankt Nikolaj
Hostrups have
Mandag
09.00-17.30
09.00-16.00
Tirsdag
09.00-17.30
09.00-20.00
Onsdag
09.00-17.30
09.00-20.00
Torsdag
09.00-20.00
09.00-20.00
Fredag
09.00-17.30
09:00-18.00
Lørdag
09.00-16.00
09.00-14.00
Søndag
lukket
lukket

Skriv direkte til din behandler